DOBRODOŠLI NA ZVANIČNI SAJT

Sindikat Uprave policije
Crne Gore

O NAMA

Mi smo tu za probleme sa kojima se suočava policija!

Sindikat Uprave policije Crne Gore je nezavisna, samostalna, dobrovoljna i nestranačka organizacija policijskih službenika zaposlenih u Upravi policije.Sindikat Uprave policije je organizacija zaposlenih, na bazi dobrovoljnosti koju čine 96% članova od ukupnog broja članstva u Upravi policije.Sindikat Uprave policije je organizacija koja se bavi socio-ekonomskim pitanjima i poboljšanjem materjalnog statusa članstva Sindikata Uprave policije.

Aktivnosti Sindikata
Pogledajte sindikalnu ponudu po gradovima!
Partneri Sindikata
Pitanja i odgovori

Usvajanjem novog Statuta, stekli su se uslovi za organizovanje neposrednih izbora na svim nivoima, što će u značajnoj mjeri doprinijeti podizanju kredibiliteta Sindikata. Takođe, ubrzo se očekuje donošenje većeg broja Pravilnika koji će se uskladiti sa novim Statutom a što će predstavljati osnov za promjene u budućem funkcionisanju i radu koji će pojačati povjerenje naših članova u Sindikat Uprave policije Crne Gore.

U toku je izrada i donošenje normativnih akata kojima će se dodatno uredili odnosi u sindikatu i tom prilikom napraviti jasan otklon od svega što se u predhodnom periodu pokazalo kao negativno, odnosno nije dalo željene rezultate.

Sindikat Uprave policije je sa sindikatima Ministarstva Unutrašnjih poslova, Agencije za nacionalnu bezbjednost, Vojske Crne Gore i Policijske akademije 04.04.2013. godine potpisao Sporazum o formiranju udruženja sindikata bezbjedonosnih struktura. Osnovni cilj ovog udruženja (grupacije) je jačanje snage i pregovaračke pozicije na svim nivoima. Mišljenja smo da ovakvim načinom možemo u mnogome pomoći jedni drugima u pravcu ostvarivanja ciljeva koji se tiču našeg članstva. Ovim činom smo jasno stavili do znanja i pokazali da imamo aktivan stav prema onome što je budućnost sindikalnog organizovanja, da uvažavamo realnost i shvatamo da samo udruženi možemo na pravi način manifestovati svoju snagu i ukupne potencijale kako bi, na bazi te zajedničke snage i moći, efikasno djelovati u cilju realizacije zahtjeva i zadovoljenja interesa našeg članstva.
Sindikat u cilju zaštite i ostvarivanja prava svojih članova može sarađivati i sa drugim sindikatima kako u zemlji tako i inostranstvu, a takođe ostvaruje saradnju i sa drugim sličnim organizacijama i udruženjima u zemlji i inostranstvu, te svim drugim organizacijama.
Sindikat Uprave policije je punopravan član Saveza Evropskog policijskog sindikata (CESP ), jedne od najvećih policijskih organizacija.
Sindikat Uprave policije je primljen u ovu organizaciju na kongresu u Sarajevu dana 15.05.2009 godine. Prijem u organizaciju CESP-a predstavlja veliko priznanje našem sindikatu.

 OPŠIRNIJE…

Sve buduće stambene i kreditne raspodjele će se realizovati isključivo javnim oglasom o čemu će članstvo biti blagovremeno informisano. Namjera nam je da se formira novi fond u koji bi se usmjeravao dio sredstava od mjesečnog priliva i povraćaja pozajmica, kako bi se stvorila mogućnost dodjele pozajmica bez čekanja i na taj način uspostavila održivost Sindikata.

Preduzeli smo aktivnosti na ubrzanju završetka naslijeđenih projekata stambene izgradnje za naše članove u Bijelom Polju i Herceg Novom, kao i na realizacija projekata u Budvi.

Pokrenute su aktivnosti za prenos vlasništva žemljišta na Žabljaku i u Pljevljima gdje planiramo početak izgradnje stambenog objekta, obezbjeđenu stambenih jedinica u Tivtu i Ulcinju, kako bi na taj način pomoći u rješavanju stambenih pitanja jednog broja zaposlenih u ovim opštinama.
U predhodnom periodu sindikatu je podnešeno veći broj zahtjeva za rješavanje stanbenih potreba putem dodjele kredita tako da će se u narednom periodu sprovesti aktivnosti na anketiranje članova u cilju sagladavanja stvarnih potreba u dijelu rješavanja stanbenih potreba.

Sindikat je preduzeo niz odlučnih koraka kako bi uveli punu finansijsku disciplinu.
Odmah smo željeli svima staviti do znanja da razumijemo aktuelni ekonomski trenutak u kome se nalazi država ali, da Sindikat, u skladu sa osnovnim postulatima svog postojanja, neće biti mjesto gdje je moguće vršiti bilo kakve pritiske, već ćemo se isključivo rukovoditi interesima našeg članstva.

Vezano za navedeno, Sindikat se u više navrata pisanim i usmenim putem obraćao relevantnim institucijama sa ciljem stvaranja mogućnosti za poboljšanje trenutnog lošeg materijalnog položaja svojih članova. Sredstva naših članova koja oni odvajaju od svojih mukotrpno stečenih zarada trošiće se isključivo na njihove stvarne potrebe i to u skladu sa Pravilnicima gdje će gravitirati princip jednakosti, solidarnosti i humanosti.

Saradnici Sindikata

Why choose Us

Offices as we know them are constantly evolving.

We have over 30 years experience of Financial ,Marketing and Business Solutions expertise, our goal is to maximize your business reputation and financial.

Our Specialties

Target Audience

Notable Awards

Financial consultancy

We Make Digital Marketing Work
For Your Business.

CREATION
Our history began in 1989, with the birth of the first movement of optometrist opticians motivated by a common desire to work together and adopt common market.
ANALYSIS
We help ambitious businesses like yours generate more profits by building awareness, driving web traffic, connecting with customers, and growing overall sales. Give us a call.
STRATEGY
We help ambitious businesses like yours generate more profits by building awareness, driving web traffic, connecting with customers, and growing overall sales. Give us a call.

2007

Company Established

201 +

Completed Projects

2021

Satisfied Client's

We’re ready to discover and unlock your potential. Get The Solutions or
Call us Today! 258-000-3694

Call Advisor Now

Request a Call Back

[contact-form-7 id="56" title="Contact Form"]

Home