nov 29 2015

BIZNIS LIGA HERCEG NOVOG – Mini fudbal

BIZNIS LIGA HERCEG NOVOG – Mini fudbal

Mini-fudbal ekipa Sindikalne organizacije OGB Herceg Novi i ove godine učestvuje u Biznis ligi Herceg Novog i na taj način pokazuje privrženost zajednici u kojoj živi. Kao i prethodnih godina ni ove to nebi bilo moguće bez naših sponzora.

ogbhn2

Pored već tradicionalnog i dokazanog sportskog prijatelja Uniqa Osiguranja od ove godine smo jači za još jednu ozbiljnu i renomiranu kompaniju a to je Prento yacht assistant iz Tivta. Zahvaljujući ovim kompanijama i njihovoj nesebičnoj pomoći ove godine smo osim plaćanja učešća na turniru obnovili i sportsku opremu. Pored postojeće plave garniture dresova kupili smo i novu garnituru, motivisanu zastavom Crne Gore. Naše prvo pojavljivanje na terenu u novim dresovima je izazvalo nepodijeljene simpatije svih prisutnih, kako protivničkih igrača tako i organizatora i publike. Pored dresova smo, zahvaljujući firmi Prento yacht assistant kupili i nove patike za sve igrače te na taj način obezbijedili sve uslove za dobro predstavljanje.

ogbhn3

Naš moto nikad nije bio da je važno samo učestvovati već smo se uvijek sportski borili za što bolji plasman ali i dostojno predstavljanje svoje profesije.

SINDIKALNA ORGANIZACIJA
Odjeljenja Granične Bezbjednosti Herceg Novi
Predsjednik
Rmandić Igor